Het Bruisend Hart is de sporthal waar Vedo'70 traint en speelt

Met de opening van het Het Bruisend Hart op 1 april 2006 is de eerste fase van de centrumontwikkeling van Hoornaar voltooid. Op termijn zal er nog een winkelcentrum (in aanbouw) en een scholencomplex herrijzen. Zalencentrum Het Bruisend Hart is een multifunctioneel centrum, waar sport-, verenigings- en horceactiviteiten onder één dak gecombineerd kan worden.


Contactgegevens

De contactgegevens van Vedo'70 kun u hier vinden. 
Onderstaande gegevens zijn de contactgegevens van Het Bruisend Hart te Hoornaar.

Adres: Dirk IV-plein 32
  4223 NJ Hoornaar
   
Telefoon: 0183  58 98 34
Bij geen gehoor: 0184  65 15 54

Accommodatie

Zalencentrum Het Bruisend Hart is gelegen in een landelijke omgeving, maar zeer makkelijk te bereiken vanaf de A27. Voor de deur is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Een routebeschrijving kunt u hier vinden.

Het zalencentrum is onderverdeeld in een sport- en een horecagedeelte, met elke een eigen ingang. Het sportgedeelte bestaat uit twee sportzalen, kleed- en docentenkamers en een EHBO ruimte. Vanuit het sportgedeelte is het mogelijke om in het horecagedeelte te komen. Het horecagedeelte bestaat uit een grotezaal, een aantal kleinere zalen en de foyer. De accommodatie is modern en van deze tijd, maar heeft een sfeervolle en vriendelijke uitstraling.


Sportzalen

Het sportgedeelte van Het Bruisend Hart bestaat uit twee sportzalen gescheiden door een electrisch bedienbare wand. De sportzalen zijn gebouwd volgens de laatse richtlijnen en eisen van het NOC-NSF op het gebied van inrichting en veiligheid. Daarnaast zijn sommige sporttoestelen zoals de ringen, het wandrek en het scoreboard electrisch te bedienen.

De sportgedeelte herbergt vier ruime kleedkamers met douches en toilet, waarvan één toegankelijk voor minder validen, en twee docentenkamers. In de EHBO ruimte is er plek voor de behandeling van sportblessures of het verlenen van eerste hulp.

Vaste gebruikers van de sportzaal zijn:

Bruiloften en feesten

Het horecagedeelte van Het Bruisend Hart omvat een grote zaal (Giessenmerwedezaal), een kleine zaal (Leklingezaal), twee kleiner zalen (Dirk IV-zaal en Serre) en een foyer. De Giessenmerwedezaal en Leklingezaal kunnen door middel van een schuifwand ook afzonderlijk worden gebruikt, zodat er ook voldoende mogelijkheden zijn voor kleinere gezelschappen.

De Giessenmerwedezaal is de grootste zaal van het gebouw en is vooral uniek vanwege de aanwezigheid van een zeer ruime podium en een dansvloer. De inrichting is warm en sfeervol gedecoreerd en in combinatie met het meubilair een geschikte zaal voor het houden van feesten en partijen tot 350 personen.

Een schuifwand verdeelt de Giessenmerwedezaal in de Giessenzaal en de Merwedezaal, zodat ook kleinere gezelschappen in Het Bruisend Hart terecht kunnen. Door de aanwezigheid van de sportzaal biedt Het Bruisend Hart de unieke mogelijkheid om uw feest te combineren met sport en spel.

In de kleiner zalen kunnen feesten en partijen worden gehouden van beperkte omvang zoals verjaardagen.


Zakelijke bijeenkomsten

De centrale ligging, goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid, moderne zalen voor groepen in allerlei samenstellingen en een uitstekende keuken maakt het Bruisend Hart een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, seminars, productpresentaties.


Andere sportzalen

Een overzicht naar andere sportzalen in de regio Zuid-West? Klik hier!


Bron

De Til Groep: www.tilgroep.nl