01 feb

Corona update

Geschreven door

Na 2 weken trainen mogen nu ook de wedstrijden weer doorgaan. Afgelopen week zijn de eerste wedstrijden weer gespeeld. Hiervinden jullie het nieuwe protocol verantwoord sporten: noc-nsf-protocol-verantwoord-sporten-v260122-1.pdf.

Hieronder de belangrijkste punten.

- Voor en na de wedstrijden/trainingen draagt iedereen boven de 13 jaar een mondkapje.
- Vanaf 18 jaar is iedereen verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Dit wordt gecontroleerd voor de training en wedstrijden.
- Toeschouwers zijn weer toegestaan. Moeten ook een coronatoegangsbewijs hebben. Ze moeten 1,5 meter afstand houden en tijdens verplaatsen een mondkapje dragen.
- Tot 22.00 uur is de foyer weer open en kunnen we een drankje nuttigen. Wel 1,5 meter afstand houden.

Het wedstrijdschema staat weer online en in de app. Een aantal wedstrijden moet nog worden ingedeeld. De wedstrijden kunnen worden ingedeeld tot het weekend van 21 mei. I.v.m. het toenemende aantal coronabesmettingen zijn er versoepelingen m.b.t. het invallen bij andere teams. Hier vinden jullie de uitleg daarover: Verruiming invalbepalingen.pdf.

Probeer het zoveel mogelijk onderling en met andere teams te regelen. Mocht dit niet lukken en de wedstrijd kan niet doorgaan, neem dan contact op met Monique Zegers.

Het belangrijkste is natuurlijk blijf gezond en bij klachten blijf je thuis.
We hopen op een mooi einde van dit seizoen.

  • Deel:

Reageren

Je reactie is welkom! Hou het wel netjes alsjeblieft