08 dec

Sliedrecht Sport, altijd lastig...

Geschreven door Vedo'70 Dames 1

Vedo'70 DS 1 - Sliedrecht Sport DS 6

Gespeeld op 08-12-2014

3 - 1
Setstanden
21 - 25
25 - 18
25 - 18
25 - 10
96 - 71

Een wedstrijd tegen Sliedrecht sport spelen is meestal pittig. Nu staat het 6de team van Sliedrecht niet zo heel hoog in het klassement en de vraag is natuurlijk waarom dat zo is?

In de koude sporthal staat een jong team tegenover ons, wat je nooit moet onderschatten.

1e set
De Vedo dames hebben vandaag echt last van een hele slome start. We spelen slordig, maken onze eigen aanval niet af, geven te veel ballen weg door een foute pass, ballen in het net, ballen buiten de lijnen, service in het net.
De dames van Sliedrecht hebben weinig aanvalsdruk, maar door het slechte spel van Vedo scoren zij toch en winnen ze de set met 25-21.

2e set
Met schaamrood op de kaken en frustratie van onszelf, starten we de tweede set meteen sterker. De pass komt in ieder geval in de buurt van de spelverdeelster en zij kan haar aanvalsters weer voorzien. De vedo dames zorgen voor meer service druk, waar Sliedrecht zeker moeite mee heeft.
Vedo wint de set met 25-18.

3e set
Dan vraag je je in zo'n wedstrijd toch af, waarom we zo'n eerste set schandalig verliezen. Want met een klein beetje druk, het spel van de Vedo dames is nog niet echt geweldig, is het van dit team vrij gemakkelijk te winnen.
De aanval over zowel de buiten als de midden verdwijnen 9 van de 10 keer direct bij Sliedrecht op de grond.
Dit uit zich in een winst van 25-18 voor Vedo.

4e set
Deze set hadden vijf van de zes dames wel op de bank kunnen gaan zitten, want Heidi Hartog brengt met haar service de stand naar een 20- 6 voorsprong. Met een eindstand van 25-10 is ook deze set voor Vedo.

  • Deel:

Reageren

Je reactie is welkom! Hou het wel netjes alsjeblieft