06 feb

Podarwic DS 1 – Vedo'70 DS 1

Geschreven door Vedo'70 Dames 1

Podarwic DS 1 - Vedo'70 DS 1

Gespeeld op 06-02-2017

4 - 0
Setstanden
25 - 15
25 - 21
25 - 22
25 - 21
100 - 79
Wedstrijdverslag 04-02-2017 Podarwic DS 1 – Vedo'70 DS 1
 
Volleyballen… hoe moet dat ook alweer?!
 
De titel van dit verslag zegt eigenlijk al genoeg. We waren onze overtuiging om te winnen met een goed spel vandaag behoorlijk kwijt. Met vlagen hebben we mooie rally’s laten zien waarin overtuiging om het hoekje kwam kijken. Echter hielden we dat vaak tot ongeveer 17 punten vol en kakten we daarna in. 
 
Er was maar één speelster die zich wel af mocht vragen hoe volleyballen ook alweer moet en dat was onze enige echte Eveline Wigmans, die na een heerlijke reis van twee maanden weer in het veld stond. En dat deed zij niet onverdienstelijk. De drie meter aanval moest uit haar tenen komen maar met een beetje wind mee vloog de bal gelukkig toch nog over het net. 
Het is maar goed ook dat Eveline weer terug is, want nu kan Heidie Korevaar met een gerust hart op de bank plaats nemen. Zij was als trouwe (bijna 20 jaar bij het team) teamgenoot dan ook mee om ons aan te moedigen. Ze heeft 21 januari voorlopig haar laatste wedstrijd gespeeld. Ze mocht van de verloskundige wel volleyballen, maar niet meer springen en duiken en dan wordt het toch wel erg lastig…
 
Gelukkig hebben we ook Anita Heijkoop die op alle posities inzetbaar is en zo ook deze wedstrijd op de middenpositie en diagonaal heeft gespeeld. 
Els van Bruggen begon vandaag voor het eerst in de basis. Met wat mooie servesseries en wilskracht stond zij haar vrouwtje in het veld. Fijn dat zij er elke wedstrijd bij is ondanks haar ‘eigen’ wedstrijden met meiden A. 
 
Na onze vorige wedstrijd tegen Wik/Univé of wacht VC WIK (aan die naam kunnen we maar niet wennen) zou het toch wel tot ons doorgedrongen moeten zijn dat we slimmer moeten spelen. Geen mannen volleybal, maar vrouwen volleyballen met regelmatig een geplaatste aanval of prikbal. 
Heidie is gepromoveerd tot turfster en hield de geplaatste prikballen dan ook bij. Logisch dat jullie de scoren willen weten! Maar laten we het erop houden dat er nog even geoefend moet worden…
 
Er rest mij nog één ding te vermelden en dat is dat we met 4-0 hebben verloren. Podarwic heeft zeer verdiend gewonnen en wij moeten zorgen dat we ons spel weer terug krijgen, zodat we volgende week punten kunnen pakken in de thuiswedstrijd tegen WHV. We zien jullie graag op 11 februari om 19.00 uur in onze eigen sporthal.
  • Deel:

Reageren

Je reactie is welkom! Hou het wel netjes alsjeblieft