info@vedo70.nl info@vedo70.nl +31 (0) 612 306 840 +31 (0) 612 306 840

Wedstrijdverslag 13-01-2023 Dames 1

Yeah we mogen weer! Na het Kerstreces zijn we vol goede moed begonnen aan de tweede helft van het seizoen. Alle goede voornemens, voor wat betreft een eventueel dieet, werden voor de wedstrijd al overboord gegooid, omdat Iris (vanwege 3x afwezigheid) heeft getrakteerd op cupcakes van Banketaria. Met een theetje erbij bij Annemiek thuis een prima voorbereiding op de wedstrijd!

Turbo's

De eerste set waren we turbo's. Normaal zijn we diesels, maar nu stonden we vanaf het begin af aan voor. Helaas sprong Iris tijdens een vreugdedansje op de voet van Dagmar, waardoor ze de rest van de set uit het veld moest om een brace aan te doen. Gelukkig kon ze later weer meedoen. Met 20-25 haalden we de eerste set binnen!

Foutjes

De tweede set slopen er meer eigen fouten in. Het aantal netfouten viel het meest op aan onze kant. Daarentegen hebben we ook veel punten cadeau gekregen, omdat OKK de eigen opstelling constant niet wist. Na een spannende eindfase hebben we de set wel binnen weten te slepen met 28-30!

Kopbal

De derde set begonnen we met een voorsprong na een serviceserie van Jantine. De voorsprong hebben we de hele set vast weten te houden. We hadden ook veel lol met elkaar toen Joyce een kopbal had tijdens het verdedigen van een bal. We hebben de set gewonnen met 17-25.

Droomland

De laatste set leek onze focus weg en waren we een beetje aan het dromen, waardoor het rommelig werd. Op zich niet gek gezien het tijdstip (na 23.00 uur), maar wel jammer! We liepen eigenlijk constant achter de feiten aan en de achterstand van 5/6 punten hebben we niet meer in weten te halen. We hebben de set verloren met 25-19.

Proost

We zijn blij met deze super goede start van het jaar! 3-1 winst!! Daar heeft een deel van het team nog op geproost in de kantine.

We zijn er natuurlijk op gebrand om dit overwinningsgevoel voort te zetten! Aanstaande woensdag mogen we weer knallen tegen Move4U (momenteel de hekkensluiter van de poule) en dan gaan we er natuurlijk weer voor!

De klungel is door Joyce uitgereikt aan Ranka, omdat ze belooft had bitterballen te trakteren maar dit niet heeft gedaan.