info@vedo70.nl info@vedo70.nl +31 (0) 612 306 840 +31 (0) 612 306 840

Wedstrijdverslag 11-03-2023 Dames 1

Wedstrijdverslag 11-03-2023 Dames 1

Vedo’70 DS 1 – Volley Voorne DS 1 – Zaterdag 11 maart 2023 17.00 uur te Hoornaar

Zaterdag 11 maart 2023 was de thuiswedstrijd tegen Volley Voorne gepland. In de eerste helft hebben we de uitwedstrijd tegen deze ploeg gespeeld en 3-2 gewonnen. Dat smaakt naar meer! Een terugblik op die wedstrijd herinnert ons eraan dat we aan de bak moeten. Vandaag missen we helaas Jantine, omdat ze sinds de vorige wedstrijd ziek is en Carmen, omdat ze net uit het vliegtuig stapte en nog herstellende is van een blessure. Maar… Annelieke is goedgekeurd door haar Fysio en mag vandaag weer haar 1e wedstrijd spelen. Dat is reden voor taart! Onze voeding voor deze wedstrijd bestaat uit een ovenheerlijke (en nog warme) appel-kaneel taart en thee.

We starten de eerste set goed. Vaak moeten we eerst even warmdraaien, maar daar hebben we vandaag geen last van. Dit komt misschien doordat de helft van het team gisterenavond het jubileumtoernooi van Vedo gespeeld heeft en tot in de late uurtjes is doorgegaan. We lijken Volley Voorne te verrassen, maar helaas hebben zij net op tijd een antwoord en gaat de set met 23-25 naar Volley Voorne.

We balen enorm van het nipte verlies van de eerste set en helaas kunnen we dit niet van ons afzetten in de tweede set. Een voetvolley redding zorgt voor verbazing, waardoor de tweede bal alsnog in het net beland. De tijd gaat snel en met 15-25 geven we de tweede set weg aan Volley Voorne.

Annemiek geeft ons een peptalk en we zijn het er allemaal over eens: hier zit meer in. De derde set gaat ons beter af en er worden een aantal mooie aanvallen aan het net gemaakt. Beide teams gebruiken het maximum van twee time-outs en nek-aan-nek naderen we het einde van de set. Barbara maakt nog een machtige serviceserie, maar het mag niet meer baten. De set gaat met 24-26 naar Volley Voorne.

Het verlies van de eerste drie sets weegt zwaar op onze schouders en dat veranderen we niet meer. De vierde en de laatste set begint. We willen heel graag deze set binnenhalen en gooien alle laatste energie erin. Zowel Barbara als Ranka maken een paar prachtige driemeter aanvallen en we komen op een voorsprong te staan. We proeven de winst al bijna, maar voelen ook de moeheid in de spieren. Helaas maken we het net niet snel genoeg af en gaat ook de laatste set met 24-26 naar Volley Voorne.

Het was een wedstrijd met een hoog tempo en een leuke tegenstander, maar helaas hebben we er niet uit kunnen halen wat er volgens ons in had kunnen zitten. Volgende keer toch maar geen toernooi en drankjes op de avond voorafgaand, maar op tijd naar bed.

De klungel van afgelopen week, Manon, heeft de eer om de klungel door te geven. De klungeligste acties waren ditmaal van Ranka, die keihard riep “Was dat niet 4x?!”, terwijl de bal aan onze kant viel. Daarna riep Ranka nog eens hard tegelijk met Joyce voor het pakken van de tweede bal, waarna beiden hem niet speelden.

 

 

Sponsoren

We zijn jullie dankbaar!