info@vedo70.nl info@vedo70.nl +31 (0) 612 306 840 +31 (0) 612 306 840

Wedstrijdverslag 07-12-2022 Dames 1

Wedstrijdverslag 07-12-2022 Dames 1

Vedo heeft het gevoel niet alles eruit gehaald te hebben tegen de nummer 1

Hou Stand – Vedo’70            6 december ’22

Vorige week dinsdag moesten wij om 7 uur inspelen bij Hou Stand. Even voor de duidelijkheid, deze volleybalvereniging ligt nog achter Rhoon. We moesten dus al om half 6 vertrekken, aangezien er best vaak file staat die kant op. En jawel hoor, er stond natuurlijk file. Uiteindelijk waren we om 10 voor 7 allemaal bij Hou Stand en moesten we snel omkleden om te gaan volleyballen. We hoopten twee dingen. Als eerste dat de scheids onpartijdig was en als tweede dat we een puntje konden pakken van de nummer 1 op dit moment. We wisten dat het mogelijk was, maar we wisten ook dat we er keihard voor moesten knokken.

Set 1: We begonnen als echte diesels. Lang voorgloeien en vervolgens nog niet aan gaan. We stonden binnen no-time 13-2 achter en er moest echt iets gebeuren. We waren nogal ontdaan van het driemansblok op de midden en we kwamen niet echt tot eigen spel. Aan het einde van de set kwamen we een beetje in ons spel, maar dat was natuurlijk veel te laat.  Deze set ging naar Hou Stand met 25-12.

De tweede set begonnen we heel anders. We hadden een paar goede service reeksen en we brachten druk bij hen. Zij gingen her en der ook wat foutjes maken en hadden moeite met de ballen achterin. We bleven goed spelen en begonnen in ons eigen spel te geloven. We hebben keihard gewerkt en konden deze set binnenhalen met 23-25 voor ons!

De scheids was overigens echt onpartijdig en wilde niet dat we tegen hem praatten, dus deden we dat ook maar niet. Hij was streng maar rechtvaardig en daardoor was er geen discussie. Erg fijn om zo te volleyballen.

De derde set hadden we hoop gekregen en kwamen we ook voor te staan. We wisten door een paar mooie doortikballetjes van Joyce hun op het verkeerde been te zetten. Het was een erg spannende set die we helaas net niet binnen harkten. We verloren deze set met 25-20.

De laatste set was eigenlijk een kopie van de derde set. We werkten keihard voor elke bal maar helaas mocht het niet baten. De vierde set eindigde ook in 25-20.

We mogen niet ontevreden zijn met de uitslag, maar we wisten dat er nog wat meer in had gezeten. Daardoor gingen we ook met een dubbel gevoel de kleedkamer in. De ene was wel blij, de ander baalde van de wedstrijd. Al met al zijn we niet voor niks naar Rotterdam gereden. We hadden trouwens geen last van de opstootjes in Rotterdam doordat Marokko moest voetballen. We hebben er eigenlijk niks van gemerkt, terwijl we daar wel bang voor waren. Onze klungel wilde graag naar een huis waar de kerstboom al stond en dat is gelukt. Joyce was deze week de klungel omdat ze onze broekjes niet helemaal goed had laten drogen en omdat ze lang vooraan het net stond, terwijl ze al even moest serveren. 

We wensen jullie allemaal een fijne Kerst. Niet te veel slechte dingen eten en tot volgend jaar!

 

Sponsoren

We zijn jullie dankbaar!