info@vedo70.nl info@vedo70.nl +31 (0) 612 306 840 +31 (0) 612 306 840

Wedstrijdverslag 16-03-2023 Dames 1

Wedstrijdverslag 16-03-2023 Dames 1

Donderdag zijn we naar het Erasmus afgereisd om tegen de nummer 1 in de poule te spelen. Het was nogal een gehaast vooraf want om 19:00 uur mochten we al aan de bak. Iedereen heeft het gered. ??

We beginnen de 1e set sterk. Geen diesels vandaag. Je ziet de training van een dag eerder goed terug komen. We dekken goed uit en zijn lekker aan het verdedigen. Zij nemen de eerste time-out. Het staat 9-8 voor ons.

We gaan verder en hebben een sterke service. Erasmus heeft er moeite mee en we blijven lekker spelen. Iris blokkeerde nog een bal die op één of andere manier vast bleef plakken tussen d’r handen. ??

Ondanks dat we lekker staan te spelen begint het toch uit te lopen naar 18-24.

Maar Vedo geeft niet op en blijft knokken tot het eind. Waardoor Erasmus het nog spannend vindt en een time-out pakt bij 21-24. We eindigen met 22-25.

We starten de 2e set met ontvangst en beginnen een beetje rommelig. Zodra wij mogen serveren doen we weer ons eigen dingetje. Zo gaat het een beetje heen en weer. Er werd tussendoor zo’n mooie 3 meter aanval gemaakt door Vedo dat de trainer en de bank van de tegen partij een applaus gaven. Ondertussen loopt Erasmus wat uit en wij nemen een time-out Vedo 8-12. Helaas lukt het ons niet meer om het gat te dichten. Nog een time-out voor Vedo 13-18, maar het mocht niet meer baten. We eindigen met 19-25.

Vol goede moet starten we de 3e set. Erasmus wisselt tijdens deze set van spelverdeler. Het leek wel of Erasmus hierdoor sterker werd. Ondertussen werden wij (tenminste zo leek het) steeds tammer. We eindigen 13-25.

De laatste set valt weinig over te schrijven. Het wilde gewoon niet meer. Alles wat we in de 1e set hebben laten zien, was niet meer terug te zien in de laatste set. We eindigen met 8-25.

Geen diesels vandaag, maar een turbo die kapot ging. ?

De klungel is weer uitgereikt. Deze keer aan Annelieke. Ze had de ballenbak dicht gedaan en op slot, maar de voorklep stond nog open. Zo kan iedereen er nog bij. ? D’r beha lag een lange tijd op de grond. Ze had hem wel opgeruimd, maar de klungel spotters hadden het toch gezien. Ze had het ook nog over haar enkel, terwijl haar andere enkel ook van haar is??? ?

Toch wil ik Iris ook nog even benoemen ondanks dat ze geen klungel heeft gekregen… je zou haast denken dat ze met haar gedachten elders was. Tijdens de wedstrijd kopt ze 2 ballen. ⚽️ Het lukt zelfs om een kop bal terug het net over te krijgen. ?

Sponsoren

We zijn jullie dankbaar!